Mitt diagram0

Du har ingen varer i handlekurven din.

 0

Logg inn for å lagre

Returrett

Returnerer og refusjoner

Din tilfredshet er av største betydning for oss. Ved ankomsten av bestillingen foreslår vi at du åpner og kontrollerer pakken din for å sikre at produktene er laget i henhold til bestillingsspesifikasjonene. Vennligst prøv kjolene dine så snart som mulig uten å endre kjolen, vaske kjolene og fjerne merkene. Hvis du ikke er fornøyd med produktene du mottok, vennligst les vår returpolicy nøye slik at vi kan hjelpe deg raskere og mer effektivt. Ta kontakt med vårt serviceteam før du returnerer produktene du mottok, de vil gi deg nyttige råd. Du kan sende din forespørsel om retur på Kontakt oss innen 7 dager etter mottak av pakken. Vårt serviceteam vil gi deg ytterligere forklaring om returprosessen.

Merk:

Vi bruker amerikansk standard størrelse, hvis størrelsen våre kan variere litt fra størrelsen i high street, foreslår vi at du måler deg selv og velger den størrelsen som passer for deg. Du oppfordres til å velge skreddersydd størrelse.

Vi vil utstede en full refusjon for eventuelle defekte, skadede eller feilleverte varer.

Vennligst les følgende retur- og tilbakebetalingspolitikk nøye.

1. Defekte, skadede eller feilleverte varer

Vi vil utstede en full refusjon for eventuelle defekte, skadede eller feilleverte varer.

2. Passende problemer

Alle våre kjoler er håndlagde, derfor vil kjolene passe deg godt hvis du gir oss dine nøyaktige målinger. Størrelsen på hver kjoler vil bli inspisert strengt to ganger og tatt bilder som arkiver. På den annen side har våre skreddere gjort alle våre kjoler med ekstra stoff i sømmer for å tillate mindre størrelsesendringer. Når du har målt din kjole og funnet størrelsen ikke riktig, vennligst send oss ​​bilder for å vise problemet, vi hjelper deg ut samtidig.

3. Fargematch

Innstillingene på skjermen kan endre fargen på bildene som vises på nettstedet vårt. En liten fargeavvik i kjole kan ikke bety at kjole er defekt eller mangelfartet. Men hvis du er positiv at du har mottatt varen i feil farge, vennligst kontakt vårt serviceteam, vi vil også tilby deg retur og refundert service.

Merk: Vi aksepterer ikke din retur- og refusjonsforespørsel hvis fargen på kjolen du mottok er korrekt i henhold til bestillingen din. Du kan velge fargevalg "som bilde" hvis du liker fargen som vises på bildet.

Retur- og tilbakebetalingsprosess

1. Send inn en returanmodning ved å kontakte oss til kundeservice innen 7 dager etter mottak av bestillingen. Ta med en forklaring og fotografier med angivelse av årsaken til retur.

2. Når vår kundeservice har godkjent forespørselen din, vil vi gi deg en returadresse, samt en produktreiseformular som må fylles ut og leveres med retur. Vennligst send varen / varene dine via ditt lokale postkontor innen 3-5 virkedager fra mottak av returskjema.

3. Alle returelementene vil gå gjennom inspeksjoner. Vi behandler refusjonen når vi bekrefter at produktet har de problemene du nevnte. Når tilbakebetalingen er behandlet av oss, vil midlene bli kreditert tilbake til den opprinnelige bankkontoen din eller online betalingskonto.

Merk: Vi vil inspisere elementene som returneres. Når vi bekrefter at det ikke er noe problem på varene, vil vi utstede refusjonen samtidig. Generelt vil det ta ca 5-12 dager for Midlene krediteres din opprinnelige bankkonto som du pleide å betale bestillingen.

Vilkår for bruk

Vær oppmerksom på at alle våre kjoler er gjort på bestilling, noe som betyr at kjole du bestiller er spesiell for deg. Derfor kan kjolene ikke fylles på eller videreselges. Av denne grunn kan vi ikke akseptere "buy-many-keep-one" rekkefølge. Når bestillingen din er bekreftet, vil vi tro at du trenger alle elementene i bestillingen din og følg strengt vårt policy for retur og tilbakebetaling.

Bestill kansellering

Vi forstår at det er et svært viktig forpliktelse å bestille en kjole til din spesielle anledning, og våre avbestillingsregler ble formulert med dette i tankene. Det er imidlertid viktig å merke seg at våre kjoler er laget for å bestille. Når skredingsprosessen er påbegynt, kan materialene ikke gjenbrukes. Vær oppmerksom på at etter at du har bestilt bestillingen, er det fortsatt tid til å forandre deg. For detaljer, se vår avbestillingsregler nedenfor.

Avbestillingsregler

- Ordrer kansellert innen 24 timer etter betalingsbekreftelse vil være kvalifisert for full refusjon.

- Ordrer kansellert innen 24 til 72 timer med betalingsbekreftelse vil være kvalifisert for en delvis refusjon som består av full fraktkostnad og 80% av produktkjøpsprisen.

- Ordrer kansellert innen 72 til 120 timers betalingsbekreftelse vil være kvalifisert for en delvis refusjon som består av full fraktkostnad og 50% av produktkjøpsprisen.

- Ordrer kansellert utover 120 timer etter betalingsbekreftelsen, vil kun få delvis tilbakebetaling av full fraktkostnad.

- Når bestillingen din er sendt, kan den ikke lenger bli kansellert.

Hvis du vil avbryte bestillingen, logg deg inn på Mine bestillinger, velg bestillingen du trenger hjelp til og be om kansellering.

Returadresse: Ta kontakt med vår kundeservice-epost: [email protected]